Rreth nesh

A.M.E.S Construction vjen në treg pas një eksperience 15 vjeçare në shtetin fqinj Greqi në sektorin e ndërtimit dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astiritnë Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.

Projekte në Zhvillim

Green Key

Projekte të Ardhshme

Liqeni i Thatë

Faza PDV2

Shkarko materialin

Projekte të Përfunduara

Projekti jonë i parë i përfunduar mban emrin e njejtë me firmen e ndërtimit “A.M.E.S”
Ky object është ndërtuar në zonën e Astirit në rrugën Mikel Maruli, me një sipërfaqe totale ndërtimi 7,077m². Punimet kanë përfunduar brenda afatit ligjor kohor prej 2-vitesh.
Objekti është i organizuar në:
• 1 kat nëntokësor parking
• 1 kat për ambiente shërbimi
• 8 kate apartamente banimi.

Nënkontraktime

PRESTIGE HOME

PRESTIGE HOME

Të gjitha punimet.

Objekti: Qendër Tregtare, Showroom.

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 12, Vorë.

Erzeni sh.p.k

Erzeni sh.p.k

Punime hekuri dhe armature

Objekti: Korpusi i Avokatisë

Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë.

DAJTI sh.p.k:

DAJTI sh.p.k:

Punime armature dhe lidhje hekuri

Objekti: Magazinë

Adresa: Marikaj, Vorë.

Testimonials

Partnerët tanë

Adresa e zyrës

Rruga Bedri Karapici, kompleksi “Tirana Golden Park”

Email

info@ames.al

Nr. Telefoni: Administratori

0684093410

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

Rreth Nesh

A.M.E.S Construction me një eksperiencë 15- vjeçare në sektorin e ndërtimit në shtetin fqinj Greqi dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astirit në Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.