Green Key

Afati kohor i ndertimit
24 muaj
Sipërfaqja e tokës

Sipërfaqja e tokës së këtij objekti është 2125 m²

Sipërfaqe ndërtimi

Sipërfaqja e ndërtimit të këtij objekti është 701 m²

Sipërfaqja e përgjithshme e objektit

Sipërfaqja e përgjithshme e objektit është 6375 m² mbi tokë dhe 2800 m² nëntokë

Struktura e objektit
Struktura:
• 2 kate nëntokë,
• 1 kat ambiente shërbimi,
• 8 kate apartamente banimi.

Kontakt

Adresa

Rr. Ali Demi, përballë shkollës Kushtrimi i Lirisë.

Email

info@ames.al

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

Brochures

Një nga projektet në zhvillim është projekti në zonën e Ali Demit, i ëmertuar Green Key ,i cili është i organizuar në hapësira për të rriturit të pajisur me stola dhe me ndricim, si dhe në hapësira dedikuar fëmijëve me një kënd lojrash pë t’i krijuar sa më shumë komoditet qëndrimi prindërve. Gjithashtu një rëndësi të veçantë në këtë projekt do të marrin edhe tarracat e gjelbëruara, për të siguruar një pamje sa më të këndshme dhe relaksuese për të gjithë ata që do të bëhet pjesë e këtij komuniteti.

Pësa i përket materialeve të ndërtimit që do të përdoren në këtë projekt, AMES Construction do të kujdeset për aspektet e kursimit të energjisë, mbrojtjen e ndërtesës nga myku dhe lagështia duke pajisur fasadën e jashtme me sistem kapot me grafiato akrilike. Punimi i mureve do të jetë me dopio tullë dhe polisterol në mes. Apartamentet do të jenë të pajisura me sistem ngrohje-ftohje Multi Split. Avantazhet e këtij sistemi përfshijnë kontrollin në të gjithë ambientet e apartamentit duke kontrolluar temperaturën në mënyrë të pavarur në secilin prej tyre.

Përsa i përket funksionalitetit në ambientet e shtëpisë apo hapësirave të brendshme, gjithçka do të jetë e një standarti europian.,Dyert do jenë të prodhuara sipas standarteve italiane për të siguruar cilësi maksimale. Dyert e brendshme do jenë lisho me veshje Rimeso ose të lyera, ndërsa dyert e jashtme të blinduara me veshje Rimeso. Dritaret do të jenë të veshura me dopio xham termik dhe të pajisura me grila të jashtme. Ashensorët do të jenë të markës DOPPLER, për të garantuar kualitet dhe siguri.

Punimet për këtë projekt fillojnë në muajin Mars dhe prenotimet kanë filluar.

Adresa e zyrës

Rruga Bedri Karapici, kompleksi “Tirana Golden Park”

Email

info@ames.al

Nr. Telefoni: Administratori

0684093410

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

Rreth Nesh

A.M.E.S Construction me një eksperiencë 15- vjeçare në sektorin e ndërtimit në shtetin fqinj Greqi dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astirit në Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.