Nënkontraktime

Artgres Ceramica Albania

Artgres Ceramica Albania

Punime hekuri dhe armature.
Objekti: Showroom Artgres Ceramica Albania
Adresa: Rruga Dardania, Tirane 1060.

MANE TCI

MANE TCI

Po punojmë aktualisht për projektin “GREAN COAST”

Objekti: Ndërtimi i 60 vilave dhe apartamenteve.

Adresa: Palasë, Vlorë.

NAZERI 2000

NAZERI 2000

Po punojmë aktualisht me punime hekuri dhe armature

Objekti: Zyra dhe magazina.

Adresa: Pezë-Helmës.

PRESTIGE HOME

PRESTIGE HOME

Të gjitha punimet.

Objekti: Qendër Tregtare, Showroom.

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 12, Vorë.

Erzeni sh.p.k

Erzeni sh.p.k

Punime hekuri dhe armature

Objekti: Korpusi i Avokatisë

Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë.

DAJTI sh.p.k:

DAJTI sh.p.k:

Punime armature dhe lidhje hekuri

Objekti: Magazinë

Adresa: Marikaj, Vorë.

EURO-3D

EURO-3D

Punime armature dhe lidhje hekuri.

Objektet: Pallate.

Adresa 1: Rr. Dalip Topi, Kodra e Priftit, Tiranë.

Adresa 2: Rr. Hasan Vogli, Selitë, Tiranë.

SOLUED sh.p.k

SOLUED sh.p.k

Punime hekuri dhe armature.

Objekti: Magazinë.

Adresa: Rr. 17 Nëntori, Kashar.

LORENA sh.p.k

LORENA sh.p.k

Punime hekuri.

Objektet: Pallate.

Adresa 1: Rr. Aleksandri i Madh, Unaza e Re.

Adresa 2: Rr. Rexhep Shala, Yzberisht, Tiranë

Partneret tanë

Adresa e zyrës

Rruga Bedri Karapici, kompleksi “Tirana Golden Park”

Email

info@ames.al

Nr. Telefoni: Administratori

0684093410

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

Rreth Nesh

A.M.E.S Construction me një eksperiencë 15- vjeçare në sektorin e ndërtimit në shtetin fqinj Greqi dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astirit në Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.