Projekte të perfunduara

Kontakt

Adresa

Rruga Mikel Maruli, Astirit, Tiranë

Email

info@ames.al

Nr. Telefoni: Administratori

0684093410

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

A.M.E.S

Projekti jonë i parë i përfunduar mban emrin e njejtë me firmen e ndërtimit “A.M.E.S”
Ky object është ndërtuar në zonën e Astirit në rrugën Mikel Maruli, me një sipërfaqe totale ndërtimi 7,077m². Punimet kanë përfunduar brenda afatit ligjor kohor prej 2-vitesh.

Objekti është i organizuar në:
• 1 kat nëntokësor parking
• 1 kat për ambiente shërbimi
• 8 kate apartamente banimi.

Tipologjia e apartamenteve është: garsoniere, 1+1, 2+1 dhe 3+1.
Objekti ka përfunduar shitjen e tij totale brenda periudhës 2 vjçare, periudhë e cila përkon edhe me afatin ligjor të ndërtimit..

Disa cilësi teknike të A.M.E.S janë:
– Punimi i mureve me dopjo tullë dhe polisterol në mes
– Dritaret dhe vetratat me dopjo xham
– Veshja e fasadës është grafiato dhe me pllaka termike.

Adresa e zyrës

Rruga Bedri Karapici, kompleksi “Tirana Golden Park”

Email

info@ames.al

Nr. Telefoni: Administratori

0684093410

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

Rreth Nesh

A.M.E.S Construction me një eksperiencë 15- vjeçare në sektorin e ndërtimit në shtetin fqinj Greqi dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astirit në Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.