Rreth nesh

A.M.E.S Construction vjen në treg pas një eksperience 15 vjeçare në shtetin fqinj Greqi në sektorin e ndërtimit dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astiritnë Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.

Projekte në Zhvillim

Green Key

Projekte të Ardhshme

Liqeni i Thatë

Faza PDV2

Shkarko materialin

Projekte të Përfunduara

Projekti jonë i parë i përfunduar mban emrin e njejtë me firmen e ndërtimit “A.M.E.S”
Ky object është ndërtuar në zonën e Astirit në rrugën Mikel Maruli, me një sipërfaqe totale ndërtimi 7,077m². Punimet kanë përfunduar brenda afatit ligjor kohor prej 2-vitesh.
Objekti është i organizuar në:
• 1 kat nëntokësor parking
• 1 kat për ambiente shërbimi
• 8 kate apartamente banimi.

Nënkontraktime

Artgres Ceramica Albania

Artgres Ceramica Albania

Punime hekuri dhe armature.
Objekti: Showroom Artgres Ceramica Albania
Adresa: Rruga Dardania, Tirane 1060.

MANE TCI

MANE TCI

Po punojmë aktualisht për projektin “GREAN COAST”

Objekti: Ndërtimi i 60 vilave dhe apartamenteve.

Adresa: Palasë, Vlorë.

NAZERI 2000

NAZERI 2000

Po punojmë aktualisht me punime hekuri dhe armature

Objekti: Zyra dhe magazina.

Adresa: Pezë-Helmës.

Testimonials

Partnerët tanë

Adresa e zyrës

Rruga Bedri Karapici, kompleksi “Tirana Golden Park”

Email

info@ames.al

Nr. Telefoni: Administratori

0684093410

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

Rreth Nesh

A.M.E.S Construction me një eksperiencë 15- vjeçare në sektorin e ndërtimit në shtetin fqinj Greqi dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astirit në Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.