Rreth Nesh

A.M.E.S Construction vjen në treg pas një eksperience 15 vjeçare në shtetin fqinj Greqi në sektorin e ndërtimit dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astiritnë Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor. Projekti ofronte 7000 m², ndërtim dedikuar banimit dhe shërbimit, organizuar në 8 kate. Duke parë kërkesën në rritje për sektorin e ndërtimit, fokusi është shtrirë edhe në bashkëpunime me shumë kompani të tjera ndërtimi duke qënë patner në zhvillimin e punimeve të ndryshme. Numërojmë rreth 30 projekte të realizuara me sukses në procese të ndryshme nënkontraktimi.
Pas emrit A.M.E.S qëndron një stafi i kualifikuar dhe ambicioz. Skuadra A.M.E.S drejtohet nga Administratori Z. Aleksander Gjonaj, i cili është kujdesur të krijojë një grup me vlerat më të larta, për t’i shërbyer çdo klienti me profesionalizëm.
Ne ofrojmë një shërbim profesional në sektorin e ndërtimit me synimin primar të kemi klient besnik dhe të kënaqur. Ja pse emri A.M.E.S ofron siguri…
• 28 vite përvojë dhe përqëndrim në një shërbimi dinjitoz ndaj klientit.
• Cdo projekt i përfunduar në kohën e duhur dhe me buxhetin e përcaktuar.
• Materiale të çertifikuara dhe cilësore në çdo proces të punës tonë.
• Shërbim profesional për klientë privatë dhe tregtarë.
• Përdorimi i teknologjisë së fundit.
• Stafi i kualifikuar.

Misioni
Të sigurojmë nivelin më të lartë të shërbimeve të ndërtimit për klientët tanë me cilësi dhe çmime konkurruese në treg.
Vizioni
Të identifikohemi si një kompani ndërtimi që ruan nivelet më të larta të profesionalizmit, integritetit, ndershmërisë dhe drejtësisë në marrëdhëniet tona me klientët, furnitorët, nënkontraktorët dhe bashkëpunëtorët.
Vlerat thelbësore të A.M.E.S
• Integriteti dhe ndershmëria — Ne bëjmë atë që themi se do të bëjmë.
• Përgjegjës dhe ambiciozë— Ne arrijmë rezultate konkrete.
• Të motivuar dhe profesional — Ne zgjidhim me profesionalizëm problemet tuaja.
• Siguria dhe cilësia — Ne jemi vazhdimisht të përqendruar në projekte me një standart të lartë ndërtimi.
• Mësimi i vazhdueshëm — Ne jemi të përkushtuar të arrijmë përsosmëri.
PAVARESI DHE NDERSHMERI
Ne besojmë që ndershmëria është politika e duhur për t’u ndjekur, prandaj përpiqemi të përfundojmë të gjitha projektet tona me integritet, jo vetëm me klientët tanë, por edhe me furnitorët dhe kontraktorët. Shumë projekte të suksesshme mbajnë emrin tonë.
Gjithmonë në kërkim të përmirësimit të vazhdueshëm
Kompania jonë koordinon të gjitha projektet brenda afatit kohor të vendosur me klientët tanë. Ne përdorim teknologjinë dhe mjetet më të mira për të siguruar që projekti të ketë një standart unik dhe do realizohet në kohën e duhur. Stafi ynë përkthen kërkesat e klientëve në rezultate reale, dhe është gjithmonë në kërkim të përmirësimit të vazhdueshëm.

Adresa e zyrës

Rruga Bedri Karapici, kompleksi “Tirana Golden Park”

Email

info@ames.al

Nr. Telefoni: Administratori

0684093410

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

Rreth Nesh

A.M.E.S Construction me një eksperiencë 15- vjeçare në sektorin e ndërtimit në shtetin fqinj Greqi dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astirit në Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.