Projekte në zhvillim

Green Key

Një nga projektet në zhvillim është projekti në zonën e Ali Demit, i organizuar në hapësira për të rriturit të pajisur me stola dhe me ndricim, si dhe në hapësira dedikuar fëmijëve me një kënd lojrash pë t’i krijuar sa më shumë komoditet qëndrimi prindërve. Gjithashtu një rëndësi të veçantë në këtë projekt do të marrin edhe tarracat e gjelbëruara, për të siguruar një pamje sa më të këndshme dhe relaksuese për të gjithë ata që do të bëhet pjesë e këtij komuniteti.

Adresa e zyrës

Rruga Bedri Karapici, kompleksi “Tirana Golden Park”

Email

info@ames.al

Nr. Telefoni: Administratori

0684093410

Nr i shërbimit ndaj klienti

0682078900

Rreth Nesh

A.M.E.S Construction me një eksperiencë 15- vjeçare në sektorin e ndërtimit në shtetin fqinj Greqi dhe që nga viti 2007, A.M.E.S operon në Shqipëri me projekte në ndërtim dhe në nënkontraktim. Fillimisht aktiviteti nis me punimet e hekurit për godina banimi dhe shërbimi përmes nënkontraktimit. Në vijim, shërbimeve tona ju shtua edhe nënkontraktimi për armaturën e betonit. Në vitin 2012, A.M.E.S ndërtoi pallatin e parë në zonën e Astirit në Unazën e Re duke përmbushur me sukses afatet kohore të lejes së ndërtimit dhe duke ofruar klientëve një projekt cilësor.