Punime armature dhe lidhje hekuri.

Objektet: Pallate.

Adresa1: Rr. Shefqet Kuka, Fresk, Tiranë.

Adresa2: Rr. Dibrës, ngjitur me Universitetin e mjekësisë, Tiranë.