MANE TCI

MANE TCI

Po punojmë aktualisht për projektin “GREAN COAST” Objekti: Ndërtimi i 60 vilave dhe apartamenteve. Adresa: Palasë, Vlorë.
NAZERI 2000

NAZERI 2000

Po punojmë aktualisht me punime hekuri dhe armature Objekti: Zyra dhe magazina. Adresa: Pezë-Helmës.
PRESTIGE HOME

PRESTIGE HOME

Të gjitha punimet. Objekti: Qendër Tregtare, Showroom. Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 12, Vorë.